lördag 13 november 2021

Avmaskning



 Idag sa babymatten glatt dig ska ni få smaka på något nytt.

Givetvis trodde vi att det skulle bli något som var godare än mammas mat fast det är ju nästan omöjligt. Men det babymattes kom med var rena bottennappet. Fin färg kan vi hålla med om. Babymatten älskar ju rosa men vi lovar hon kunde ätit det själv. För det som hon bjöd på var avmasknings medel. Tss som om vi skulle ha mask. Men babymattes sa att alla små valpisar SKA avmaskas tre gånger innan man får flytta hemifrån. 

Först var det Per som fick

smaka.

Han ville verkligen inte smaka  vred huvudet fram och tillbaka tills jag till slut fick ’tvinga’ i honom . 


Men snäll kille som han är så fann han sig i sitt öde. 

                       Bara lite sur efteråt. 


Sen var det Bennys tur 
Han var lite mer lättövertalad 

Men räckte allt tungan åt oss 




Sist ut var Gunnar. 
Han gapade snällt men när han kände smaken ville han inte svälja ’sliten’. 



Men även han fick ge sig för en envis babymatte. De har börjat höra . Lyssnar när man pratar med dem och vaknar till . Kan även kissa och bajsa nu utan hjälp av Mio. Men Mio städar noggrant efter dem. Inte ett spår man ser. Mio är så trygg i sin mammaroll. Inatt har vi haft dotterns hundar på övernattning. Givetvis får ingen hund gå in i valprummet men det ligger centralt och man kanske skulle tro att Mio skulle visa beskyddarinstinkter om nån obehörig närmade sig hennes rum. Men nä då hon är lika glad ändå . 


’ 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Benny och Dante flyttar

 Skriver inlägget en vecka efter, julen kom emellan. Redan dagen efter Börre flyttat var det dags för Benny och Dante. Från att det varit li...